Interieur

Eetkamerstoelen Zen Lifestyle

Aan onze eettafel hebben we een mix van verschillende stoelen staan. Sinds kort hebben we daar nieuwe eetkamerstoelen van Zen Lifestyle aan toegevoegd.

Wij hebben gekozen voor de Luca Bouclé eetkamerstoelen van Zen Lifestyle. De stoelen zijn bekleed met een mooie, zachte bouclé stof en hebben stoere, zwart stalen poten! 

Bouclé stof heeft een zachte, teddy stof uitstaling! Teddy stof is echt de trend van 2021 en zie je overal terugkomen dit seizoen. De stof is heel zacht en comfortabel en geeft je interieur een warme en luxe uitstraling 

De Luca Bouclé stoel is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren! Ecru, lichtgrijs en grijs! Wij hebben gekozen voor de lichte ecru kleurige variant.

Wij hebben ervoor gekozen om de stoelen te combineren met onze andere eetkamerstoelen. De zachte kleur van de teddy stof combineert mooi met de eiken houten en witte eetkamerstoelen die wij al hadden. Deze combinatie zorgt voor een hele zachte en knusse uitstraling. 

Het is natuurlijk ook erg mooi om 6 dezelfde stoelen rondom je eettafel te zetten, maar ook mooi om bijvoorbeeld 3 dezelfde stoelen aan 1 zijde te plaatsen en dit te combineren met een mooi eetkamerbankje aan de andere zijde. Of combineer de 3 verschillende kleuren rondom je eetkamertafel.

Door de basis rustig te houden kun je met accessoires in je interieur heel makkelijk een andere sfeer neerzetten. Gebruik warme, zachte kleuren voor de herfst en winter en voeg pastel toe voor het voorjaar en de zomer. 

De stoelen zijn goed te combineren in elk interieur. De lichte kleuren staan prachtig bij de Scandinavische en Japandi woonstijl. De donkere kleur in combinatie met de stoere, zwarte poten staat prachtig in een industrieel interieur. 

Door de fijne armleuningen, stevige zit en zachte stof zitten de stoelen super comfortabel. Op deze stoelen kun je heerlijk lang natafelen. 

Neem een kijkje op de site van Zen Lifestyle voor meer wooninspiratie. Lees bijvoorbeeld alles over de woontrend: Teddy stof of over de woontrend: Japandi stijl

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Zen Lifestyle.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *