blogbox,  Kerst

Feestdagen Blogbox ‘Culinair Wonen’

Yesss, de kerstvakantie is begonnen. In huis is ook al een gezellige kerstsfeer. Helaas is ook dit jaar de kerst weer anders dan andere jaren. Geen etentjes in een restaurant, geen groot feest met familie of vrienden. Dit jaar blijft het klein en intiem met een kleine groep mensen.

Van RVG media & impact ontving ik de Feestdagen Blogbox ‘culinair wonen’ met items nog eens heel goed van pas kunnen komen deze feestdagen! Alles om er thuis een extra gezellig feest van te maken!

Wat zat er allemaal in de Blogbox:

De Nedis Teppanyaki-bakplaat

Met kerst vind ik het altijd super gezellig om met familie te gourmetten! Onze gourmetset is vrij klein waardoor je er lastig bij komt als je met meer personen aan een lange tafel zit.

Dat is verleden tijd met de Nedis Teppanyaki-bakplaat! Deze XXL bakplaat is maar liefst 90 cm lang! De bakplaat is uitgerust met een instelbare thermostaat voor het perfect bereiden van alle soorten groenten, vlees en vis. De bakplaat is tevens voorzien van een uitschuifbare vetafvoer. Door de verwijderbare stroomkabel en een antiaanbaklaag is het opruimen en schoonmaken in een handomdraai gedaan!

De 1-bottle Champ wijnkoeler

Bij een feestje hoort natuurlijk een heerlijk gekoelde bubbel! De 1-bottle Champ is een unieke en speelse wijnkoeler in de de vorm van een champagnekurk! De dop is van kurk! Stijlvol en praktisch!

De 1-bottle Champ is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Wit, zwart en taupe! Door de weerbestendige materialen kun je de wijnkoeler zelfs het hele jaar buiten op je terras of op je balkon laten staan. Maar binnen in je keuken of eetkamer staat de wijnkoeler ook erg goed!

De SodaStream “Art”

Helemaal leuk is het om zelf je eigen alcoholvrije bubbels te maken! In het pakket zat een hele speciale SodaStream! Deze “Art” versie van SodaStream is niet alleen bijzonder door de unieke hendel en het tijdloze retro design, maar ook door de innovatieve gepatenteerde Cylinder Quick Connect (CQC) technologie. Hiermee wordt de koolzuurcilinder met slechts één klik op het bruiswatertoestel aangesloten.

Met deze blikvanger voor de keuken creëer je niet alleen heerlijke bruisende drankjes, maar bespaar je ook nog eens veel plastic afval. Het perfecte cadeau voor de feestdagen voor wie van design en duurzaamheid houdt.

HG schoonmaakpakket

Na een feestje thuis moet er ook altijd weer opgeruimd en schoongemaakt worden. Van die klusjes waar je niet op zit te wachten. Gelukkig is er hulp! Want een vettige oven, aangekoekte grillplaat of vieze stoofpan, met de HG oven, grill en barbecue reiniger en HG vetweg is het zo schoon!

De ovenreiniger rekent snel en doelgericht af met aangekoekt eten en vet. HG vetweg verwijdert eenvoudig en veilig spijsoliën en ook dierlijke en plantaardige vetten op roestvrijstaal, gegalvaniseerde, geëmailleerde en aluminium oppervlakken.

HG tegen nare geurtjes in textiel verwijdert geurtjes uit kleding en materiaal van textiel veroorzaakt voor o.a. rook of etensluchten. Kleding dat bijvoorbeeld op een feestje of bij het gourmetten is gedragen stinkt, maar is nog niet vies en hoeft dus niet direct naar de stomerij of in de was. Met dit product heeft HG dé oplossing! Goed om te weten. Dit product is veilig voor alle textiel, maakt gebruik van een natuurlijk zuiveringsproces op basis van plantenextracten en werkt zonder drijfgas.

Zoutsteenlamp van Pure By Me

Tot slot zat er een prachtige zoutsteenlamp in deze box. Wat ik nog niet wist is dat een zoutsteenlamp ook wel een zuiverende lamp wordt genoemd. Zoutsteen heeft een reinigende werking en zuivert de lucht onder andere van stof en allergenen.

Deze zoutsteenlamp van Pure By Me (weegt zo’n 2 a 3 kg) geeft niet alleen een prachtige sfeer in het interieur, maar heeft dus ook vele gezondheidsvoordelen.

Hopelijk heb ik jullie hiermee weer de nodige inspiratie gegeven!

Ik wens jullie hele fijne, gezellige en smakelijke feestdagen!

Liefs, Francisca

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *