Wanddecoratie

Artiteq

Soms komen er samenwerkingen op je pad waar je gewoon geen nee tegen kunt zeggen. Toen ik door Artiteq benaderd werd of ik interesse had in een leuke samenwerking hoefde ik daar niet heel lang over na te denken. Voor mensen zoals ik die vaak last hebben van veranderdrang, maar daarnaast ook last hebben van boorangst is het schilderij ophangsysteem van Artiteq echt een uitkomst! Als het systeem eenmaal hangt kun je naar hartelust blijven schuiven en veranderen zonder dat je met lelijke boorgaten middenin je muur blijft zitten. Kijk, daar hou ik van!

Bij Artiteq heb je keuze uit verschillende soorten ophangsystemen. Ik heb gekozen voor de overschilderbare Click Rail. Deze rail monteer je eenmalig op de muur d.m.v. een click&connect systeem. Door de rail door te trekken over de hele muur valt deze bijna niet op en als ik de muur ander kleurtje wil geven kan ik de rail dus gewoon in dezelfde kleur schilderen! Hoe handig is dat!

De Click Rail is heel gemakkelijk te monteren. Om de 40 cm wordt een clip op de muur bevestigd en daar wordt de rail op geklikt!

Er zijn verschillende soorten accessoires verkrijgbaar voor het ophangen van je wanddecoratie.

De fotolijsten heb ik opgehangen met de Twister ophangdraden. Deze draden zijn doorzichtig en verkrijgbaar in 1 of 2 mm dikte. Het is een kwestie van indraaien, vastklikken en klaar! De draden kun je op elke gewenste plek ophangen. Op de draad kun je verschillende soorten ophanghaken bevestigen. Zelf heb ik gebruik gemaakt van de 2 mm dikke draden met hierop de ophanghaak mini. Deze ophanghaakjes schuif je op de draad naar de gewenste hoogte en draait je vast. Ook kun je meerdere haakjes op één draad bevestigen als je 2 of meer fotolijsten boven elkaar wilt ophangen.

Met de Loop Maker kun je heel gemakkelijk andere objecten ophangen. Dit is ook een doorzichtige draad waar je een lus in maakt. Boven de eettafel heb ik een rotan wandkastje opgehangen door gebruik te maken van 2 Loop Makers.

Voor het opgehangen van de sterrenslinger heb ik gekozen voor de Twister Hook. Een klein, kunststof haakje waar je bijvoorbeeld ook een leuke lichtslinger aan kunt hangen of een plantenhanger. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het Artiteq schilderij ophangsysteem is online verkrijgbaar, maar ook bij verschillende bouwmarkten. Is het ook iets voor jou? Neem gerust een kijkje op de site van Artiteq voor meer inspiratie.

Liefs,

Francisca

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Artiteq.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *