Kerst

Kerst 2020

Dit jaar hebben we denk ik allemaal extra behoefte aan gezelligheid tijdens de feestdagen. Ik vind het altijd heerlijk om zelf leuke kerstversiering te maken! Zoals leuke ster hangers van houten kralen of hangers van klei.

De houten kralen kocht ik bij de Action en het patroon van de ster vond ik op Pinterest!

Met witte klei van de Action en uitsteekvormpjes maak je leuke hangertjes voor in de kerstboom. De klei even plat rollen met een deegroller en uitsteken maar! Met een satéprikker even een klein gaatje in je hanger prikken voor het touwtje. Je kunt de klei gewoon laten drogen. Zo makkelijk!

Ook vind ik het heerlijk om de tafel extra mooi te dekken tijdens de feestdagen!

Liefs,

Francisca

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *