Interieur

Onze nieuwe bank van By SIDDE

We weten allemaal hoe lastig het is om een nieuwe bank uit te zoeken. Het kan soms wel maanden duren voordat je tegen het juiste model aanloopt.

Op Instagram zag ik al regelmatig de mooie banken van het Nederlandse merk By SIDDE voorbij komen. Ik was opslag verliefd! Alle modellen hebben een mooi en strak Scandinavische design. Precies wat wij zochten!

By SIDDE is een online winkel, wat betekend dat je de banken niet in de winkel kunt testen. Maar ja, een bank kopen zonder deze eerst in het echt te zien en te testen is natuurlijk doodeng!

Op de site kun je een gratis stofstalenkit bestellen zodat je verschillende kleuren stoffen in het echt kunt zien en voelen. Op die manier kun je toch even kijken of de kleur wel echt bij je interieur past.

Maar dan komt het volgende punt… Zit de bank wel lekker? Ook daar heeft By SIDDE iets op bedacht! Je mag maar liefst 30 dagen proefzitten! Bevalt de bank toch niet dan wordt deze kosteloos weer bij je opgehaald en krijg je je geld terug!

Uiteindelijk kozen wij voor de hoekbank Nord met bijpassende hocker! Doordat de bank op pootjes staat oogt de bank wat luchtiger in de ruimte. Met zijn lekkere, stevige zit is dit precies wat wij zochten.

De Nord bank is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Wij kozen voor de stof Blend Grey. Deze stof is een stuk lichter dan de stof van onze vorige bank. Aangezien ik soms lekker onhandig kan zijn vond ik zo’n lichte kleur best eng. Gelukkig krijg je By SIDDE 5 jaar gratis Protexx vlekkengarantie. Protexx is een vuilafstotende impregnering. Door deze behandeling trekt bijvoorbeeld je gemorste koffie niet meteen in de kern van de stofvezels.

Zodra je je bestelling plaatst wordt de bank direct voor je gemaakt en wordt hij al binnen enkele weken gratis bij je thuis bezorgd. Wij hadden de bank zelfs al binnen 1 week in huis! Je hoeft dus geen maanden meer te wachten op je nieuwe bank! Ideaal voor zo’n ongeduldig type als ik!

Wij zijn super blij met onze nieuwe Nord bank! Hij zit echt heerlijk en past perfect in ons interieur! Hoe vinden jullie hem staan?

Liefs,

Francisca

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *