Cotton Ball Lights

Cotton Ball Lights

Kennen jullie het leuke merk Cotton Ball Lights al? Ze zijn natuurlijk bekend van de super leuke lichtslingers met katoenen balletjes in verschillende kleuren. Maar er is veel meer! Zo hebben ze tegenwoordig ook te gekke hanglampen, staande lampen, buitenverlichting en woonaccessoires.

De Cotton Balls zijn 100% met de hand gemaakt in Chiang Mai, Thailand en zijn 100% fairtrade. Wil je meer weten over hoe de Cotton Balls gemaakt worden? Je leest het hier!

Een tijdje geleden kreeg van Cotton Ball Lights een box vol met leuke goodies! Benieuwd naar wat er allemaal in de box zat? Ik ga het jullie hier allemaal laten zien!

1.

Cotton Ball Lights lichtslinger ontwerp het zelf

Je kunt kiezen voor een lichtslinger in bestaande kleurencombinaties, maar je kunt er ook voor kiezen om je slinger helemaal zelf samen te stellen. Ik koos voor de laatste optie! Er zijn zoveel verschillende kleuren om uit te kiezen dat er voor iedereen wel iets tussen zit.

Zelf heb ik gekozen voor de kleuren Corn, Gold Shell, Light Pink, Off-White, Shell en Soft Brown. Zeg nou zelf, deze kleurencombi past toch perfect in mijn interieur!

Je kunt kiezen voor een slinger met 10, 20, 35 of 50 lampjes en je kunt kiezen voor een USB aansluiting met een stekker of alleen een USB aansluiting.

2.

Wandering Hanglamp

De Wandering Hanglamp kun je overal ophangen want de lamp wordt geleverd met een 5 meter lange kabel met fitting, aan/uit schakelaar en een stekker. De grote Cotton Ball is leverbaar is 4 verschillende maten, 25 cm, 31 cm, 36 cm en 41 cm. Zelf heb ik gekozen voor 31 cm in de kleur shell.

3.

Kerstmis Cotton Balls

Er zijn nu ook Cotton Balls voor in de kerstboom! Hoe leuk is dat! Los verkrijgbaar of in setjes met verschillende kleuren. Deze set is de Gold Mix bestaande uit 4 verschillende kleuren.

4.

Cotton Ball Lights Premium Lichtslinger

De Premium lichtslingers van Cotton Ball Lights bevatten 20 katoenen balletjes in 3 verschillende afmetingen. De diameter van de balletjes zijn 6,5, 8 en 9,5 cm. De geeft een extra speels effect aan je lichtslinger!

De lichtslinger zet je super makkelijk zelf in elkaar. Elke Cotton Ball heeft een klein gaatje. Hierdoor kun je de bolletjes gemakkelijk op de lampjes draaien.

Dit is de slinger Touch of Gold. De lichtslinger heb ik gebruik voor de tafelstyling tijdens de kerstdagen! Dit geeft echt een super feestelijk effect!

Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren met het toepassen van de Cotton Balls in je huis!

Liefs,

Francisca

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *